Schilderwerk 2018-02-18T14:14:44+00:00

Schilderwerk

Regelmatig krijgen wij de vraag of we het afgeleverde stucwerk ook kunnen schilderen. Sinds enkele jaren werkt Roos Stucadoors samen met een vakkkundige schilder waardoor wij uw vraag volledig kunnen beantwoorden. Hieronder leest u enkele reviews van onze klanten die stucwerk in combinatie met schilderwerk hebben afgenomen.

Reviews schilderwerk

Roos Stucadoors
Ronald en Ruth
jun 2016

Na een verstopte regenwaterafvoer hadden wij lekkage in de woonkamer. Helaas was ons plafond daardoor beschadigd. Roos Stucadoors is wezen kijken en gaf ons goed advies over de mogelijkheden die er waren om het te herstellen. Wij kozen voor een compleet glad gestuct plafond. Omdat onze kamer net opnieuw was behangen heeft Jeroen er alles aan gedaan om het plafond zo te stucen dat het behang niet beschadigen zou. En dat is gelukt. Jeroen had goed overleg met de schilder die na het stucen het plafond kwam schilderen. Roos Stucadoors is een eerlijk en betrouwbaar bedrijf die vakwerk levert en netjes werkt. Wij zijn zeer tevreden!

Roos Stucadoors
Ed en Marian van Reeuwijk
Dec 2015

Al geruime tijd hadden wij het idee om de wanden van de gang, toilet en huiskamer van stucwerk te voorzien. Een aannemer die bij ons een prachtige badkamer had geïnstalleerd bracht als eerste een offerte uit die erg hoog uitviel. Daarom gingen wij verder kijken en kwamen op de site van Jeroen Roos uit en maakten een afspraak. Bij zijn bezoek heeft hij ons het advies gegeven de muren en plafond te voorzien van glad stucwerk. Na eerst een woning bezichtigd te hebben als voorbeeld kwam hij langs voor een duidelijke keurig geprijsde gecombineerde offerte betreffende stucadoor en schilderwerk die hij samen uitvoert met schilder Sander Wuhl. Half september ging Jeroen aan de slag en leverde keurig strakke muren en plafond op. Na 1,5 week drogen maakte Sander het project af met vakkundig schilderwerk waardoor de hele beneden verdieping een metamorfose heeft ondergaan. Jeroen en Sander, bedankt voor het prachtige resultaat waarvan wij elke dag genieten. Een ieder die ook mooie muren en plafond wil hebben kunnen wij de combinatie van Jeroen en Sander zeker aanraden.

Meer informatie schilderwerk
Wilt u meer informatie? Neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden voor schilderwerk in combinatie met stucwerk. Wij helpen u graag verder.

OVERIGE DIENSTEN
CONTACT OPNEMEN