Reviews 2018-02-20T12:42:07+00:00

Reviews

Wat vinden anderen van Roos Stucadoors? We hebben onze klanten gevraagd of zij een review wilde schrijven over de geleverde diensten. Onderstaand een overzicht van wat onze klanten vinden van Roos Stucadoors.

Roos Stucadoors
Ronald en Ruth
jun 2016

Na een verstopte regenwaterafvoer hadden wij lekkage in de woonkamer. Helaas was ons plafond daardoor beschadigd. Roos Stucadoors is wezen kijken en gaf ons goed advies over de mogelijkheden die er waren om het te herstellen. Wij kozen voor een compleet glad gestuct plafond. Omdat onze kamer net opnieuw was behangen heeft Jeroen er alles aan gedaan om het plafond zo te stucen dat het behang niet beschadigen zou. En dat is gelukt. Jeroen had goed overleg met de schilder die na het stucen het plafond kwam schilderen. Roos Stucadoors is een eerlijk en betrouwbaar bedrijf die vakwerk levert en netjes werkt. Wij zijn zeer tevreden!

Roos Stucadoors
Ron en Barbara van der Sluis
feb 2016

Ons huis is door stucador Jeroen Roos onder handen genomen. Bijna de totale woning is door hem gestukt. Wij zijn erg tevreden over het werk wat hij heeft gedaan. Echt vakmanschap. Elke muur heeft hij erg netjes gestukt. Hij dacht mee tijdens de werkzaamheden waarbij het resultaat nog mooier is geworden dan we hadden verwacht. Hij werkt netjes en ruimt zijn spullen aan het einde netjes op. We hebben hem 3 weken over de vloer gehad en naast het professionele werk is hij ook prettig in de omgang. Vooral zijn mooie zangstem wordt, nu het klaar is, echt gemist 😉 Wij raden Jeroen Roos voor uw stukwerk echt aan. Bedankt Jeroen voor het mooie resultaat!

Roos Stucadoors
Erwin en Jacqueline Gravensteijn
feb 2016

We wilden in de Herfst van 2015 onze huiskamer onder handen nemen. We hadden verschillende offertes opgevraagd. Onze keus viel op Roos stucadoors. De offerte was helder en goed geprijsd. Jeroen denkt niet in problemen maar in oplossingen. Hij gaf een eerlijk en betrouwbaar advies. Onze woonkamer had lastige hoekjes en oneffenheden en hij lichtte duidelijk toe waarom spachtelputz op een houten muur niet zo verstandig is. Hij had een volle agenda maar kon enkele maanden later bij ons beginnen. Prettig in de omgang en netjes en snel aan de slag. De door ons geplande week werd een paar dagen. We zijn erg blij met het resultaat. De muren zijn keurig gespachtelputzt. Eén van de lastige scherpe hoeken was niet helemaal goed afgewerkt. Geen probleem; enkele dagen later stond hij op de stoep om dat netjes bij te werken. Topservice! Onverwachts kregen we een mooie roos. Naast de muren een goede herinnering aan Roos Stucadoors. En als klap op de vuurpijl een bos rozen aan het eind van het jaar als waardering voor het vertrouwen in zijn bedrijf! Als we nog een keer een klus hebben, is hij zeker de eerste waar we contact mee opnemen.

Roos Stucadoors
Fabiola en Erik Dijk
jan 2016

Eind 2015 hebben wij de sleutel gekregen van onze flat in Leidschendam. In de meeste kamers zat glasvezelbehang op de muur. Qua motief niet onze smaak, dus is het van de muren verwijderd. Tja, toen kwam er wat stucwerk van de wanden. Bovendien had een toog naar de eetkamer ook de nodige beschadigingen veroorzaakt. Dus zijn wij op zoek gegaan naar een stukadoor en kwamen op basis van goede recensies uit bij Roos Stukadoors. Jeroen kwam kijken, bracht een prima offerte uit en zag de uitdaging om er iets moois van te maken. En dat is gelukt ook. In korte tijd heeft hij de wanden en plafonds in onze hal en woon- en eetkamer omgetoverd tot een zeer strak geheel. Een prachtig resultaat waarmee wij dik tevreden zijn. Jeroen reuze bedankt 🙂 Wij zullen het vakkundige werk van jou zeker aanbevelen bij anderen.

Roos Stucadoors
Ed en Marian van Reeuwijk
Dec 2015

Al geruime tijd hadden wij het idee om de wanden van de gang, toilet en huiskamer van stucwerk te voorzien. Een aannemer die bij ons een prachtige badkamer had geïnstalleerd bracht als eerste een offerte uit die erg hoog uitviel. Daarom gingen wij verder kijken en kwamen op de site van Jeroen Roos uit en maakten een afspraak. Bij zijn bezoek heeft hij ons het advies gegeven de muren en plafond te voorzien van glad stucwerk. Na eerst een woning bezichtigd te hebben als voorbeeld kwam hij langs voor een duidelijke keurig geprijsde gecombineerde offerte betreffende stucadoor en schilderwerk die hij samen uitvoert met schilder Sander Wuhl. Half september ging Jeroen aan de slag en leverde keurig strakke muren en plafond op. Na 1,5 week drogen maakte Sander het project af met vakkundig schilderwerk waardoor de hele beneden verdieping een metamorfose heeft ondergaan. Jeroen en Sander, bedankt voor het prachtige resultaat waarvan wij elke dag genieten. Een ieder die ook mooie muren en plafond wil hebben kunnen wij de combinatie van Jeroen en Sander zeker aanraden.

Roos Stucadoors
Pierre en Ingrid van den Dobbelsteen
okt 2015

In september 2015 heeft Jeroen Roos de wanden in onze woonkamer van glad stucwerk voorzien. De offerte vooraf was duidelijk en van een acceptabel bedrag. Jeroen werkt heel netjes en snel, komt zijn afspraken na en is prettig in de omgang. Wij zijn erg blij met onze nieuwe wanden. We hebben al menig compliment gekregen dat het er zo mooi uitziet. Als iemand ons vraagt om een betrouwbare stucadoor die goed werk aflevert, dan zullen wij Jeroen zeker aanbevelen

Roos Stucadoors
Henk en Marien Krijts
Sep 2015

Na een lekkage was onze muur behoorlijk beschadigd. De spachtelputzlaag liet op sommige plekken los en er zat een scheur in. Via familie, die hele goede ervaringen met Jeroen hadden, kwamen we bij hem terecht. Nou… ze hadden niks teveel gezegd!!! Al bij het eerste gesprek klikte het. Hij kwam op ons eerlijk, vriendelijk en deskundig over. En dat bleek hij ook te zijn. Op deskundige wijze werd de muur gerepareerd en vervolgens opnieuw gespachteld. Het eindresultaat zag er fantastisch uit. Een hele andere muur. We zijn er erg blij mee. Jeroen werkt keurig en ruimt alles na afloop keurig op. En dat allemaal voor een echt heel redelijke prijs. We zullen Jeroen dan ook bij iedereen aanbevelen, en als we zelf nog wat te spachtelen of te stucen hebben, gaan we zeker weer in zee met Jeroen. En trouwens, hij is ook attent, want toen hij klaar was, verraste Jeroen Roos ons met een mooie roos die nu in onze tuin staat te bloeien!! Kortom, Roos Stucadoors…..een AANRADER!!!!

Roos Stucadoors
Dick ten Feld en Janta Krijts
April 2015

Na een tijdje op zoek te zijn geweest naar een oplossing voor onze entree, trapopgang en overloop, besloten we om dit te (laten) spachtelputzen. Een goede kennis van ons had al heel goede ervaring opgedaan met Jeroen Roos en na een afspraak met hem en zijn zeer scherpe prijsopgave besloten om met hem in zee te gaan.
Twee dagen werk had hij en daarna overtrof het werkelijk onze verwachtingen. Wat een keurig mooi geheel heeft Jeroen hier afgeleverd. Ook de werkwijze is super. Alles is netjes opgeruimd. En ook nog eens een mooie roos voor in de tuin! Heel attent en leuk. De roos staat nu in een grote pot in de tuin.
We willen Jeroen ook langs deze weg nog eens heel hartelijk bedanken voor het vakwerk en de eerlijke manier van werken. Geen kleine lettertjes, zoals de offerte was is ook het uiteindelijke factuurbedrag geworden. Natuurlijk heeft Jeroen ook eerlijk van te voren aangegeven dat dit afhankelijk was van de staat waarin de muren zouden zijn. Glad maken van de muren, gaten vullen enz. zou vanzelfsprekend ook invloed op de prijs hebben.
Wij zouden Roos Stucadoors absoluut bij iedereen aanbevelen!!!.

Roos Stucadoors
Jan Arkeveld
April 2015

Na het laten plaatsen van een nieuwe keuken moest de gehele muur weer opnieuw gespachtelputzt worden. Jeroen heeft ons daarbij goed geadviseerd over de te nemen korrelgrootte en heeft uiteindelijk een prima resultaat neergezet. Hij werkt erg netjes, heeft oog voor details en komt zijn afspraken na. Ook zorgt hij dat de kamer na het werk weer schoon wordt opgeleverd. Een prima vakman die we zeker aanbevelen.

Roos Stucadoors
Familie Rutgers
April 2015

We hebben Jeroen benaderd om de wanden en het plafond van onze keuken glad te stucen.
Na wat zoekwerk op internet kwamen we op zijn website uit en vulden daar het contactformulier in. Al vrij snel werden we gebeld en hebben we een afspraak gemaakt. Jeroen kwam op een avond langs, en maakte een heel vakkundige indruk.
Hij bracht een keurige offerte uit en daar zijn we mee akkoord gegaan. De werkzaamheden werden volgens planning en afspraak uitgevoerd. Toen wij zelf per ongeluk een kleine beschadiging maakten in het natte stucwerk, kwam hij dezelfde dag nog langs om dat te repareren, zonder extra kosten. Hele goede service! We zijn erg tevreden over de werkzaamheden en werkwijze van Jeroen en vragen hem voor de volgende klus zeker weer!

Roos Stucadoors
Barry de Jongh en Patricia Buijs
Feb 2015

Al enige tijd waren wij op zoek naar een goede stucadoor en hadden al meerdere mensen over de vloer gehad, maar Jeroen Roos was de eerste die ons een eerlijk advies gaf over de (on)mogelijkheden tav onze wensen. Daarom met hem in zee gegaan en we zijn zeer tevreden ! Jeroen nam de tijd om al onze vragen te beantwoorden, kwam afspraken na en werkte erg netjes met als resultaat prachtig gespachtelputzte muren. We zijn er ontzettend blij mee en hebben al veel complimenten mogen ontvangen. Kortom, een stucadoor die we zeker kunnen aanbevelen !

Roos Stucadoors
Rene van Leeuwen
Jan 2015

Na een mindere ervaring met een andere stucadoor, heb ik Jeroen uitgenodigd voor een nieuwe klus voor het stucen en sausen van het plafond. Zijn bestelbus en site waren al positief opgevallen en dus was de keuze makkelijk om hem te bellen. Het contact verliep erg goed en leidde tot een keurige duidelijke offerte. Na de opdrachtverlening, was de planning direct bepaald. Alles verliep vervolgens helemaal volgens afspraak. Zelfs een tussentijds klein klusje werd direct uitgevoerd “van het huis”. Jeroen levert uitstekend werk af, is duidelijk in zijn afspraken en zeer netjes (zowel in de omgang als bij het opruimen!). Aan het einde van het werk, komt hij vervolgens nog even langs met een presentje onder de arm om te horen of alles naar wens is. En dat was en is het zeker! Kortom: een prima ondernemer, uitstekend vakman en dus zeer aan te bevelen.

Roos Stucadoors
Albert Kromkamp
Sep 2015

Fantastisch ziet het plafond en wanden in de keuken er weer uit. Strak en netjes, het raamkozijn mooi haaks afgewerkt, vakwerk!
Ook heb je de boel netjes achtergelaten, geen rommel, keurig!
Ik zal je zeker weer bellen als ik weer een stucadoorklus heb en ik zal je bij iedereen aanbevelen.
Top, bedankt!

Roos Stucadoors
Johan en Adrie Damstra
Aug 2014

De gehele benedenverdieping van je huis van Spachtelputz laten voorzien was een klus waar we best tegenop zagen.
 Maar door de zorgvuldige, nette en snelle werkwijze van Jeroen is het allemaal erg meegevallen!
 En met het resultaat zijn we dik tevreden!"

Roos Stucadoors
Familie Rombouts
Aug 2014

Jeroen Roos is een betrouwbare vakman die duidelijke afspraken maakt en deze stipt nakomt. Hij neemt de tijd en heeft een uitstekende voorbereiding. Het Spachtelputz in onze hal is perfect opgebracht en wij zijn uitermate tevreden over de kwaliteit. Ook kritische bezoekers zijn onder de indruk. Kortom; uitstekende kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Roos Stucadoors
Erik van der Tuin
Jun 2014

Als perfectionist had ik enkele maanden terug een bepaalde verwachting van het stukadoorswerk / spachtelputz wat uitgevoerd moest worden voor mijn woning. Via diverse kanalen heb ik gezocht, maar was niet gerust op de resultaten die ik vond. Ik werd op Jeroen gewezen door een collega, die al enige ervaring had met zijn werkzaamheden.
Na een aangenaam gesprek heeft Jeroen een bezoek gebracht aan mijn woning. Hier werd een professioneel en vlot gesprek gevoerd, elke vraag kon beantwoord worden. Een eerste indruk is allesbepalend, Jeroen heeft zijn eerste indruk prima overgebracht!
Jeroen vraagt een eerlijke prijs die bij zijn professionaliteit past, in dit traject heb ik geleerd dat goedkoop vaak duurkoop kan zijn. Ik en mijn partner hebben geen spijt van de keuze die we hebben gemaakt om met Jeroen in zee te gaan. We zitten inmiddels al enkele maanden te genieten van onze op kleur gespachtelde muren.
Bedankt voor je hulp, Jeroen! Je methode voor het overbrengen van het factuur hebben we ook zeker kunnen waarderen, de roos staat trots in onze tuin!

Roos Stucadoors
Theo Pop
Maart 2014

Ik wil je bedanken voor de prima samenwerking voor onze gedane werkzaamheden. Je hebt het prima gedaan, de spachtelputz, het ziet er echt super goed uit. Als we weer een soort gelijke klus hebben weten je zeker weer te vinden.

Roos Stucadoors
Familie Dekker
Feb 2014

Dag Jeroen,
Heel erg bedankt voor het repareren van ons plafond in de woonkamer en de wanden in de slaapkamers. Wij vonden de samenwerking prettig en zijn heel tevreden over het resultaat. 
We zullen je zeker benaderen als we weer eens hulp nodig helpen.
 Veel succes verder en wie weet tot ziens.

Roos Stucadoors
Familie Bout
Feb 2014

Wij zijn tevreden over het vakkundig stucen van het plafond in het toilet, het egaliseren en het spachtelen van de wanden in de hal. Het vooraf afplakken van vloeren en wanden gebeurde nauwkeurig zodat tijdens de werkzaamheden alles netjes bleef.
Wij, wensen u veel succes met uw werkzaamheden toe!

Roos Stucadoors
Thea van der Meer
Jan 2014

I.v.m. aankoop van onze nieuwe keuken moest een gedeelte van het plafond gestuukt worden. Wij hebben Roos Stucadoors hiervoor benaderd en deze vond het geen probleem ondanks dat het maar een klein stukje was.
Na keurig werk te hebben geleverd belde Roos ons om te vragen of we tevreden waren over het resultaat. Wat wij zeer konden waarderen. In dat gesprek meldde ik dat ik een stukje muur was vergeten. Hij vond het geen probleem om daarvoor nog even terug te komen. De dag erna was het al gedaan!!! Chapeau. Ik zal iedereen deze stucadoor aanbevelen.

Roos Stucadoors
Vincent Smits
Dec 2013

Ik ben zeer tevreden over het afgeleverde werk wat door Jeroen Roos van Roos Stukadoors is gedaan. Vanaf het begin af aan was het contact erg prettig, de aandacht die hij geeft aan de klant en voornamelijk het meedenken en het aangeven van ideeën en/of mogelijkheden door Jeroen was een extra meerwaarde voor mij. Te denken aan bijvoorbeeld de keuze voor de dikte van de korrel. De afwerking van het stukwerk is top, ook zelfs wanneer de laagstaande zon in mijn huis schijnt ziet alles er strak uit. Kortom een aanrader!

Roos Stucadoors
Ton & Yvonne Groenhoff-Thiel
Okt 2013

Hartelijk dank dat wij weer een geweldige slaapkamer en gestucte huiskamer hebben. Je bent duidelijk in je advies, en levert mooi en kwalitatief goed en schoon werk. Dat ik met jou leuke herinneringen kon ophalen omdat jij met onze zoon Anton op de kleuter en lagere school hebt gezeten maakte het tijdens de koffie pauze ook nog gezellig. Van tevreden klanten de hartelijke groeten en succes gewenst.

Roos Stucadoors
Rienk Buurman
Sep 2013

Jeroen Roos zijn diensten zijn een uitkomst in een tijd als deze. Voor een scherpe prijs hebben wij kwaliteit gekregen.
Jeroen is altijd op tijd aanwezig, flexibel en een heel fijn persoon in de omgang. Om deze redenen hebben wij Jeroen ons hele huis laten doen;)

Roos Stucadoors
Murray Worron
Aug 2013

Ik was blij verrast met Jeroen, prijs prestatie is top. Zeer strak en zeer professionele afwerking. Makkelijk in omgang en duidelijk wat wel of wat niet kan. Als iedereen zo zijn werk afleverde, was de wereld een stuk mooier.
Jeroen, bedankt voor de top werk wat je hebt afgeleverd.

Roos Stucadoors
Gert en Dorethe Roos
Jul 2013

Hallo Jeroen,
 met plezier kijken we nog elke dag naar je ‘werkstuk” het stucplafond in onze kamer.
 Het was al een plezier om je aan het werk te zien, of eigenlijk te horen, zoals je de hele dag met de radio mee zong. 
En, bovendien, het was fijn dat het juist voor de verjaardag van Dorothé af was, zodat de visite de “vernieuwde” kamer kon bewonderen.
 Nogmaals dank en we hopen dat we bij een volgende gelegenheid weer een beroep op je mogen doen.

Roos Stucadoors
Yntse Koenen
Jul 2013

Vorige week zaterdag startte ik vol enthousiasme met het stucen van de muur in onze bijkeuken. Ik heb eigenlijk nauwelijks ervaring maar ik dacht: ik kan dat. Na anderhalf uur werd ik door maagkrampen geveld: een salmonella-achtig bacterietje had mij danig van slag gebracht. Ik zal verder geen details noemen. Wij wisten toevallig dat een van onze buren iemand in de familie had die stucen kan. We belden Jeroen en dezelfde middag kwam hij nog kijken naar de situatie. Hij begon meteen het stuk van de muur dat ik al had gestuct, bij te werken en al snel maakten we een afspraak. Vanmorgen, dinsdag, om 8 uur stond Jeroen op de afgesproken tijd voor de deur. Het is nu dinsdagmiddag en het werk is AF! Het ziet er geweldig uit en Jeroen heeft ons helemaal uit de brand geholpen! Kwaliteit en klantvriendelijkheid! Petje af en bedankt, wij weten je weer te vinden als we een klus hebben!

Roos Stucadoors
Ger en Marijke Kouwenberg
Jun 2013

Bij ons heeft de firma Roos Stucadoors een muur gestuukt, om vervolgens fotobehang erop te plakken.
Deze print zal achter het bed komen. Maar we hebben zeker van de print genoten.
Als de muur niet zo afschuwelijk glad was gestuukt, dan had ik misschien niet eens aan het behangen gegaan.
Het is zo glad dat het lijkt of het in de muur is gelijst. Wij zijn wel heel trots op deze muur.
Het is wel zo: een goede basis is het halve werk. En vooral als je hoort “fotobehang waar begin je aan” Ik weet in ieder geval dat het kan.
Zonder een spiegelgladde muur had ik niet het perfecte resultaat gekregen.
Verder is het fijn om met Jeroen het hele traject door te lopen. Fijne man om zaken mee te doen en het is vakwerk wat je krijgt voor je euro-tjes. En afspraak is afspraak, niet later of ander hoort niet bij de prijs. Nee, bij Jeroen is alles doorgesproken, krijg je alles volgens afspraak en op de afgesproken tijd.
Zeker aanbeveling waard, voor een goed gevoel.
Jeroen bedankt namens tevreden klanten.

Roos Stucadoors
Stefan en Andrea
Jun 2013

Jeroen heeft in onze woning (bj 1960) bijna alle wanden en plafonds gestuukt. Wegens een verzakking in de uitbouw was het met name een uitdaging om hier de wanden haaks te krijgen. De aannemer die de keuken kwam plaatsen was onder de indruk hoe dit gelukt is.
Jeroen werkt perfectionistisch; het resultaat van een deel van trapgat beviel hem niet en heeft hij overgedaan. Ieder dag die hij bezig is geweest heeft hij het huis netjes achtergelaten. Na afloop heeft hij een ontstane scheur en ander beschadigingen ten gevolge van de verbouwing gerepareerd om een perfect resultaat af te leveren. Hij komt zijn afspraken na, is een vakman en was daarmee een goede partij tijdens onze verbouwing.

OVERIGE DIENSTEN
CONTACT OPNEMEN